Ukrajnában le van-e korlàtozva a parfüm behozatal?
Figyelt kérdés
Fogok kiutazni a napokban, kb. 5db parfümöt szeretnék behozni a családtagjaimnak. Fognak-e problémázni rajta a határnál, vagy nincs megszabva? Próbàltam keresgélni utána, de semmi konkrétat nem talàltam.2019. júl. 7. 16:34
1/1 anonim válasza:
Szia!
A NAV tájékoztatója szerint az "Egyéb áruk" kategóriába tartozó parfümnél légi úton 430 euró, egyéb módon 300 euró értékhatárig hozható be termék vámmentesen.
Azt, hogy milyen árfolyamban számolják a hrivnyában fizetett kiskereskedelmi árból az értékhatár euró összegét, azt nem tudom, erről érdemes lehet esetleg telefonon érdeklődni (NAV Váminformációs központja: 1819, külföldről +36 1 250-9500).
A forintösszegre vonatkozó információ elérhetősége benne van a tájékoztatóban, amit linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!