Mi értelme különféle ideáloknak?
Figyelt kérdés
Sok férfitársam írja le nekik mi az ideálja, de őszintén volt már olyan hogy találkozál egy lánnyal és visszautasítottad csak azért mert nem pont olyan volt mint az ideálod?2019. jún. 30. 19:53
1/4 anonim válasza:
Nőként válaszolok:
-nekem az ideálom a vékony sportos, enyhén izmos alkat. Párom ilyen.
-nekem ideálom a nem dohányzó, nem alkoholt fogyasztó, egészséges mozgásban gazdag életmódot preferáló személy.
Párom ilyen.
..stb.
Mindenkinek vannak ideáljai, ami többségben egyeznek az elvárásokkal is. Ha nincsenek ezek, akkor mi alapján választasz magadnak párt?
2/4 anonim válasza:
Azért az ideál nem azt jelenti hogy van mondjuk 15 tulajdonság ami tetszik egy nőben külsőt és belsőt is nézve, de ha valaki csak 14-nek felel meg akkor elutasítom. Az ideál inkább arra utal általánosságban milyen nők jönnek be, ez nem olyan dolog amit csak úgy meg tudsz változtatni. Pl a magas, vékony, szőke, törékenyebb típusú lányok jönnek be, ez az ideálom, az exeim közül a többségre ez igaz mivel ehhez a típushoz vonzódok. Lehet egyszer lesz egy barna hajú kis töltött galamb párom mert valamivel megfog, de alap esetben nem az ilyen lányokat nézem meg.
3/4 anonim válasza:
Talán, hogy elterjunk az idealoktol. Nálam ez valahogy nem alakult ki így konkrétan. Talán annyi, hogy ne dohányozzon a hölgy. Ha kedves, aranyos és intelligens, akkor olyan nagy baj nem lehet:)
4/4 anonim válasza:
Mindenkinek van ideálja. Nem muszàly mindennek megeggyeznie.
Az én férdi ideàlom: Legyen nàlam magasabb , legyen igényes magára, szeressen mozogni és kiràndulni stb.
Ezt mind megtaláltam a pàrom.
Az ő ideálja és vàgya volt hogy legyen magas barátnője, mivel ő magas(190cm), ès zavarja ha tőle 30-40cm alacsonyabb a pàrja. Mivel 178 cm magas vagyok, ezért bennem is megtalálta az ideàljàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!