A vilagoskek es a neon narancssarga harmonizal egymassal?
Sziasztok.
Nagyon korom manias vagyok, es nagyon szeretem a rikito, elenk szineket. Emellett a kek a kedvenc szinem, szinte minden masodik alkalommal kek kormeim vannak.
Holnap megyek a kormosomhoz, viszont nem igazan tudom eldonteni milyen szineket valasszak, mivel szeretem kombinalni oket. Az elso gondolatom az volt, hogy a narancs es a citromsargakat keverem, de atfutott az agyamon hogy a keket es a narancssargat.
Mit gondoltok, harmonizal ez a ket szin egymassal?
Google: orange and blue nails.
Van egy-kettő amin működik, de a többség szerintem csúnya. [link] ez viszont tetszik.
Kontraszt színek. Festményeken ha kiakarod emelni a főmotivumot a képen vagy kellemetlenné, frusztrálóvá akarod tenni a kép hangulatát, arra tökéletesek a kontraszt színek.
Ha csak egymás mellett van ez a két szín akkor vagy elnyelik egymást vagy zagyvává, kellemetlenné teszik a felületet, ahol megjelennek egymás mellett.
Narancsot én citromsárgaval vagy pirosnaranccsal keverném, vagy piros-narancs átmenetesre csináltatnám.
Kékhez meg (sötétebb) zöldet, lilát, türkizt vagy fehéret választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!