Szerintetek nagyon gáz? Nagyon elrontottam a szemöldököm?
Jesszus! Nehogy tetováltass! Rettentő közönséges és gagyi.
Ceruzával, barna spriállal korrigáld, amíg vissza nem nő és menj el inkább egy kozmetikushoz. Egyébként lehet, hogyha most elmennél, a kozmetikus betudná neked úgy tartós festékkel festeni a szemöldöködet, ami a bőrödet is befogja és 1-2 hétig szép lesz.
Utolsó:
Nem csak a '90-es évekbeli kékes-zöldes, vagy fekete vonal létezik, mint szemöldöktetoválás...
Ezeket azért gagyinak nevezni durva lenne.
(Jó, nekem most úgy néz ki, mint az utolsón a felső, de nem volt lehetőségem frissítésre, mert terhes voltam, és a szoptatást is nemrég hagytam abba.
A kérdező lehet, jobb helyzetben van, de nekem muszáj volt. Nekem nagyon világos volt a sajátom. Befestettem, na akkor látszott igazán, hogy kb fél cm hézag van benne... Rajzolgatni mindennap unalmas, + nyáron 40 fokban kb fél órát bír.)
Nagyon túl van szedve. Nem àll jól neked.
Illetve nem testvérek, de még csak nem is unokatestvérek a szemöldökeid. Nem egy formák.
Kicsit bohoc jelleget kap az arcod.
Nem megfelelő helyen kezdődik és végződik a szemöldököd.
A helyedben vissza növeszteném, és kozmetikushoz fordulnék.
Tényleg elég vékony, de ne ess kétségbe! Most legalább tudsz ceruzával, pomádéval kísérletezni, hogy mi áll igazán jól.
Amúgy barmilyen szépen is van megcsinalva, 15 év múlva a mostani divat szerint kitetovált szemöldök lesz ugyanolyan égő, mint most a félköríves vonal.
Még milyen jó, hogy a sminktetoválás nem végleges, és ha kikopik, lehet igazítani az aktuális divathoz... 🙏🙏🙏
A 10-nek van igaza, én is tetováltattam magamnak körszakállat és nem kell aggódnom mikor vágok bele.
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!