Lanyok! Nektek bejon ez a test?
Bejon nektek ez a test? Esetleg benne lennetek az ilyennel egy estebe ha mondjuk az arca es a szemelyisege is megfelel?
Ugyan màr. Ha most egy husis férfi tette volna fel a képet magàról, akkor jönnének a kommentek hogy dagadt vagy, fogyj le stb 😂
Ami szép az szép. Biztosan van benne munka hogy így nézel ki.
Nàlam a személyíség fontosabb.
Számomra nagyon vonzó test.
Benne lennék, ha előtte beszélgethetnék vele kicsit.
Jol mondták. A túl tökéletes nem izgalmas.
L
Hát ez mekkora kamu!!!
És nem arra gondolok hogy nem a kérdező van a képen, mert azt egy szóval nem állitotta, hanem ezt női álszent képmutatást...
Túl megcsinált meg a tökéletes....mi ez a marhaság???
Nincs olyan nő aki ne ezt emelné ki a külső tekintetébe hogy : sportos, edzett, fitt, izmos stb...
Amelyik férfinak sörhasa vagy apahasa van azt meg egyből leigénytelenesitik...
Ja és közbe minden csaj feszit a tükör előtt az edzőterembe kitolt mellel meg seggel...
Wtf ????????
15-ös, én bevallottam, hogy tetszik mert tényleg tetszik, de ne általánosíts!
Nem mindenki izgul erre.
Rengeteg olyan nő van, akit hidegenhagy az izmos test.
#16 Ott a pont.
Az én páromnak kis "apahasa" van és imádom szex közben markolászni. Férfiasabbnak tartom, mint a kockahasat. Nyilván az is remekül néz ki, de nálam az a pasi a nyerő, aki megeszi a főztömet anélkül, hogy a kalóriákat és fehérjetartalmat számolná. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!