Tragus piercing?

Figyelt kérdés
Két napja szúrattam tragus pc-t, most kezdett bedagadni és fáj. Mennyi a gyógyulási idő? Illetve ha valakinek van valami tapasztalat, hálás lennék, ha megosztaná :)

2019. jún. 21. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét fülemben van, és mind a két alkalommal ugyanannyi volt a gyógyulási idő: kb.9 hónap volt, mire teljesen meggyógyult. Én Betadinet használtam rá, és picit megforgattam kezelésnél, egyébként igyekeztem nem piszkálni. Persze, azelőtt soha nem fordult elő, hogy fülön csaptam magam, de miután meglett, a gyógyulási idő alatt párszor előfordult mindkét esetben. De azóta nem fordult elő :) Nyilván egyénfüggő is, hogy meddig tart a teljes gyógyulás, de mivel elég vastag, tömör porcról van szó, hónapokban mérhető.
2019. jún. 21. 21:49
 2/4 Metionin ***** válasza:
2 hónap alatt már rendbe jön úgy hogy tudsz fülhallgatót használni és aludni rajta, a teljes gyógyulás persze több. Én octeniseptet használtam rá, amikor megfújkáltam, mindig ki-be toltam és megforgattam.
2019. jún. 21. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

daith-em van az is nagyon sok idő alatt jött rendbe. de ez most bedagadt :( és a fülbevalót se tudom ki be tolni csak forgatni. nehéz tisztítanom így :( de majd jegelem. meg betadinnal kezelem illetve hidrogén peroxidot ajánlottak

2019. jún. 21. 22:15
 4/4 Metionin ***** válasza:
Igen, a peroxid az jó. Nekem most gyógyuló industrialom van, egy ideje már nem fáj ha álmomban ráfekszek és emiatt van hogy reggelre megduzzad. A hidrogén-peroxid mindig segít rajta.
2019. jún. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!