Milyenek a Too Late órák?
Figyelt kérdés
Mi a véleményed a Too Late órákról? Melyik szín tetszik a legjobban? Ha neked van, milyen színű? Meddig bírja?2010. júl. 9. 09:37
1/6 anonim válasza:
Nekem egy sötétben világítós fehér van. Nappal diszkrét, este jó vele bulizni. Teljesen meg vagyok vele elégedve, bírta a Balatont és az uszodát és könnyen tisztítható :) Elemet cserélni nem lehet benne, de 2 év garancia jár hozzá. Szerintem megéri :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Nem is tudtam, hogy világítós is van. :O Hol vetted?
2010. júl. 9. 11:23
3/6 anonim válasza:
Láttam Rossmann újságban(máig jó),igaz nemtom h Too Late óra-e,de lehet ilyen órát kapni betét mellé ajándékba:)
4/6 anonim válasza:
Douglasben vettem, de sok nyereményjáték van mostanság vele, érdemes körbenézni.
5/6 anonim válasza:
Én nemrég vettem egy kéket és nagyon szeretem (: az enyémre is van 2 év garancia de elemet is lehet benne cserélni...Amúgy a közeljövőbe szeretnék még beruházni párra (:
6/6 anonim válasza:
én ilyen órát szeretnék :3
de nekem ezekből a too late órákból a világítósak nagyon tetszenek és egy csomó ismerősömnek van és nagyon jól bírja vízben is meg amúgy is az árán meglátszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!