Lekoppintani egy sztar stilusat? Vegre jol neznek ki?
Nincs semmi stiluserzekem, de alapjaraton szerintem jok az adottsagaim.
Most felejtsuk el a legyen “sajat stilusod” mert 25 ev alatt rajottem hogy az NINCS nekem.
Arra gondoltam valasztok egy altalam kedvelt ismert embert ( aki kinezetben hasonlit hozzam) es lekoppintom egy az egyben a stilusat.
Crissy Teigenre gondoltam.
Ugyanolyanra megcsinaltatom a hajam, megtanulok hasonlo sminket keszuteni es nagyon hasonlo ruhakat veszel fel.
Szerintetek jo otlet?
Nem feltétlen. Lophatsz ötleteket sztároktól, inspirálódhatsz, de attól, hogy valami jól áll nem biztos, hogy jól éreznéd magad benne. Annak, hogy valamit tényleg viselni tudj kell az, hogy ne feszengj, ne legyen számodra idegen.
Hajnál és sminknél pedig nem elhanyagolható az arcforma sem, nem mindenkinek áll jól ugyanaz.
De az alapötlet nem hülyeség, a legtöbb ember nem a semmiből veszi a divatötleteit hanem pár embertől vagy az aktuális divat által inspirálódik.
Igaz, nem mindenkinek az a célja, hogy a leghajmeresztőbb, “legegyedibb” ruhakölteményekben mutatkozik, ezt jól látod, de ettől még biztos vagyok benne, hogy el tudod dönteni, mi az ami tetszik, és ami nem.
Jó, ha inspirációt merítést néhány embertől, de ne akarj egy az egyben lekoppintani senkit, mindig nézd meg a tükörben, hogy előnyös-e az alkatodhoz és a színeidhez.
Ebben a stílusban nincs semmi kirívó, kb. minden amerikai 30-as így öltözködik és sminkel, így még attól sem kell félned, hogy epigonnak titulálnak, - egyébként meg egészen idáig fogalmam sem volt Crissy Teigen létezéséről, de most láttam, hogy John Legend felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!