Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szexi a hófehér bôr vagy taszító?

Szexi a hófehér bôr vagy taszító?

Figyelt kérdés

Vámpírfehér bôr 😅

Napozástól leégek, önbarnítóktól sárga leszek így nem tudok mit kezdeni vele.

Sokan mondják, hogy illik a sötétbarna (majdnem fekete) hajamhoz meg világoskék szememhez. (Nagy a kontraszt) de mégis attòl tartok ez hátrány a fiúk/férfiak szemében..

21/L

2019. jún. 13. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Számomra igen, nagyon szexi.
2019. jún. 13. 19:19
 12/17 anonim válasza:
100%

Ismerek egy ilyen lányt, ő fekete hajú kék szemmel és fehérbőrű, mint a vámpírok mégis nagyon szexi :)

Szerintem a szolizott szőke a legrosszabb párosítás, ha bőrszínből indulok ki, na de többnyire az összkép a lényeg :)

F/28

2019. jún. 13. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem jó. Ha a melleden átlátszanak az erek is, akkor kiszőkíteném a hajad rövid úton.

32/f

2019. jún. 13. 19:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem látszanak át az erek szerencsére :)

És köszönöm szépen a válaszokat

2019. jún. 13. 20:07
 15/17 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem szép. Amúgy én is így nézek ki, hófehér bőr, fekete-sötétkék haj, rikító kék szem. Eddig csak néhány agyonszolizott idősebb nő jegyezte meg hogy jaj de fehér vagyok :D
2019. jún. 13. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én lányként jobban szeretem a fehér bőrt, bár én a szőkéket szebbnek látok velük. (no homo)
2019. jún. 13. 22:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Szexi.

Ráadásul a sötét haj és a kék szem a gyengém! Szívesen megnéznék rólad egy képet legalább! :$

2019. jún. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!