Mit gondoltok a heterochromiáról, pontosabban egyik szem kék, a másik zöld?
2019. jún. 13. 16:36
1/10 anonim válasza:
az egyik legszexibb genetikai hiba szerintem :)
2/10 anonim válasza:
Én is heterochromiás vagyok, csak centrálisan, mindegyik szemem kétszínű.
Szerintem nincs vele semmi baj, lehet nagyon aranyos és különleges. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a két szemük teljesen különböző.
3/10 anonim válasza:
Nagyon vagány, igazi értéknövelő paraméter :)
4/10 anonim válasza:
Minden heterokrómiást nagyon irigylek, én is felemás szemeket szeretnék a dögunalmas sötétbarnáim helyett.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű. Mit meg nem adnék, hogy ilyen szemem legyen :D
8/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, főleg barna-kék kombóval
Nekem is van, de nem különböző mindkettő, hanem belül zöld, kívül barna, nemrég jöttem rá egy Facebook poszt alatt hogy ezt is heterochromiának hívják
Persze az enyém nem látványos
9/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Tudom, hogy nagyon különleges, nagyon ritka és tényleg érdekesnek találom, de nem látom szépnek.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!