Lányok! 18 év alatt, hogy/hova jártok szoliba?
Figyelt kérdés
Tegnap elszerettem volna menni szoláriumba, de a recepciós csaj megkérdezte elmúltam-e 18. Nem akartam hazudni, féltem hogy elkéri valamilyen iratomat (16 éves vagyok). Sok osztálytársam jár, így nem értem nekik hogy engedik. Ti hogy oldjátok meg?2019. jún. 9. 18:17
1/3 anonim válasza:
Keress olyan szolit ahol nem kérik, én is 16 évesen kezdtem, egyszer se volt probléma.
2/3 anonim válasza:
RÁKospatakra meg RÁKosrendezőbe. A szoli rohadtul egészségtelen, hiába fogják a szoliban azt mondani, hogy nem igaz, jó az... csak a saját szekerüket tolják, vagy tévedésben vannak. Szerintem ne járj szoliba, ha 32 évesen nem akarsz az egyik legveszélyesebb rákkal megküzdeni. Nem hiába nem engednek gyerekeket. Legalább annyira veszélyes, mint a cigi. És amint ezt tudatosítja a társadalom többsége, onnantól kezdve már nem lesz olyan divatos a barna bőr a fehéren születettek között.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot;
15 eves korom óta szolariumoztam, időnként volt, hogy hosszabb időre mentem, vagy sűrűbben jártam, de általában heti 1x, 9 percre.
Most 24 eves vagyok, es melanomaval műtöttek. Egyértelműen a szolarium miatt.
Nem vagyok hófehér bőrű, szőke haju, szeplős, semmi... és mégis.
Nyugodtan le lehet pontozni, mert bar nem a kérdésre valaszoltam, de a betegségem óta megfogadtam, hogy akit tudok, megpróbálok errol lebeszelni. Nem jó móka huszonévesen az onkológiára járni...
Egyébként Budapesten milliónyi van, ha pesti vagy, minden masodik sarkon van egy szoli. Tőlem életem soran ketszer ha kérdezték, hogy hany eves vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!