Miért vesz fel miniszoknyát olyan lány, akit ez tulajdonképpen zavar?
Figyelt kérdés
Állandóan a fenekéhez nyúlkál, nehogy belássanak. Számomra ez érthetetlen. Ráadásul a legtöbb ilyen, szuper-szégyenlős hordja a nagyon mini, valódi prémszegélyes ruhadarabot.2019. jún. 8. 09:20
11/12 anonim válasza:
Van az úgy, hogy a próbafülkében, otthon még jó a szoknya, aztán ha kimész az utcára és lendületesen sétálsz 20 métert, felgyürödik az egész a derekadra.
12/12 anonim válasza:
Kérdező, a női divatban ne keress észérveket. Csak egy példa: a havas téli utcákon láttál már miniszoknyás nőt? Na ugye. Ha ebbe belegabalyodsz, meg fogsz bolondulni, a női divat világa mentes a racionalitástól. (engem egy kolléganőm világosított fel egyszer ezekben a kérdésekben, előtte én is értetlenkedtem, hogy a Nelli mi a faszér jár télen is csípővillantós nadrágban meg a gusztustalan sminkek/körmök láttán. Nelli egyébként azt mondta erre, hogy nem kapni másmilyet, tényleg így történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!