Minden LÁNY! Ti hogyan szőrtelenítitek a combotokat nyáron?
Én is epilálom, ettől teljesen sima lesz.
Utána krém, krém, krém, s így nem lesz baja a bőrömnek. A borotvát nem ajánlom, főleg combra nem, egyrészről erősödik majd a szőr, másrészről lehet, hogy a bőröd se bírja majd és ráadásul nem is tartós.
Egyébként ha nagyon begyulladtak a szőrtüszők, nekem olyankor a Bepanthen kenőcs vált be. Igaz ez nem szívódik fel, jó pár óráig olyan zsíros érzésű lesz a bőr tőle. Én éjszakánként kentem.
Igen, az volt a gond:D Érdemes fürdés után borotválkozni, én úgy szoktam, hogy:
fürdök, a lábamat kiemelem, hogy ne legyen teljesen nedves, háziszappant behabosítom a kezemen (bekened a kezed, és dörzsölöd, amíg nem habos:D), azzal végig kenem a lábam , és csak utána húzom le a borotvával. :) Fürdés után pedig törölköző+testápoló. :)
Nyugi, pár nap alatt általában elmúlik, addig is valami bőrnyugtatóval érdemes kenegetni :)
Én nem szőrtelenítem...vékony szőkés szálak vannak. Azt meg minek? Kb. olyan mint a karomon.
Én biztos tök lusta lennék ehhez.
Az a nagyon kicsike, ami visszanő epilálás után nem hiszem, hogy látszik.
Én egyébként borotválom, csak az a baj, hogy az nagyon hamar visszanő.:S Próbáltam már epilátort, de nagyon fáj ott, pedig a hónaljam is epilálni szoktam, lehet meg kéne próbálni:S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!