Ha vékony vagyok, de van egy pici narancsbőröm ami napfénybe látszik főként akkor nem vehetek fel rövid nadrágokat?
Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 16:26
11/14 anonim válasza:
Én legalább nem vagyok egyhangú unalmas...
12/14 anonim válasza:
Na, akkor legközelebb, majd áruld el, hogy fiatalodsz éveket ilyen hirtelen.
14/14 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél fel. Esetleg tornázhatsz is rá. Lábemeleseket csinálhatsz, hogy kicsit eltűnjön. De egy minimálissal semmi gond nincs amúgy. Mivel előttem is írtak, a ducibb lányok is simán felveszik, akkor te miért ne?
És nyugi, rajtad kívül még 10000... lány van, aki ilyen gondokkal küzd :D köztük én is, de én próbálok tenni érte hogy ne legyen olyan, de addig marad a ruha, ami alatt nem látszik :'D
De hát mi lányok, csak ilyenek vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!