A műkörömkészítésnél a manikűrösök milyen ecsetet
használnak?
Figyelt kérdés
Olyat hol lehet kapni,esetleg van valami megnevezése?
2010. júl. 7. 23:08
1/8 anonim válasza:
Műkörmösnél,v fodrászkellékesnél.elmondod mire kell és tudni fogja.
gondolom magadnak minden képzettség nélkül akarod megcsinálni...tudod akik elvégzik a sulit,nem csak azért csinálják h dicsekedjenek vele,sok minden van amit nem tudhatsz..
2010. júl. 7. 23:35
2/8 anonim válasza:
Így így ahogy az előző mondja. Nem viccből kell elvégezni az alapképzést,sőt a legtöbb estben még továbbképzésekre is járni kell hogy egy normális, esztétikus, levegő és törésmentes körmöt lehessen építeni. Maradandó károkat is okozhatsz vele magadnak, az esztétikai látványról meg inkább nem is beszélek...
De amúgy nagy egyszerűséggel zselés ecsetnek hívják :D
2010. júl. 8. 08:19
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!Dehogy akarok én magamnak műkörmöt csinálni. Csak gondoltam h ha szerzek ilyen ecsetet, akk könyebben fogok tudni egyenes vonalat csinálni körömfestésnéL:D Mivel imádom festeni a körmeimet,csak mikor mintát akarok rá rajzolni pl egy vonalat,nem mindig sikerül egyenesre és vékonyra:S
2010. júl. 8. 09:15
4/8 anonim válasza:
Jaaa hogy nem építő ecset kellene hanem díszítő? Körömlakknál csak a saját ecsetjét lehet használni,mert ha egy idegen ecsettel próbálnád meg nagy a valószinűsége hogy beleköt a lakk. Vannak az akrilfestékek,ezekhez lehet venni akrilos kontúrozó ecsetet. Ilyet árulnak körmöskereskedésekbe. De erre a célra mégjobb a porcelánfestő ecset amit művészellátókban lehet kapni. Viszont sok gyakorlás és nagy kézügyesség kell az egyenes volalak húzásához,ha ez nincs meg lehet bármilyen profi ecseted akkor sem lesz szép.
2010. júl. 8. 09:58
5/8 anonim válasza:
Elsö vagyok:
igy más:)
akkor pontozó néven keress,ez vékony,fémhegyü,és direkt minták rajzolására van.többféle van,majd kiválasztod melyik a szimpibb.
Nagyon,nagyon köszi a segítséget:) Utánanézek az ecseteknek. Tapasztalat megvan hozzá,csak a mostani ecsetem elég vastag vonalat húz:S Meg kissé hibás. Még egyszer köszi:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!