Hogyan tudnám elérni, hogy ilyen hasam legyen? Egyáltalán lehet ilyen egy hétköznapi embernek?
Ez azert valamennyire genetika kerdese ha nem 100%ban.
Baratnomnek ilyen van, ha nem szebb es tobbet eszik egy nap mint ket ferfi. (franc a belibe) ez van haha
Hat ez az, hogy nem!
Egesz evben nem sportol csak nyaron uszogat amikor vizimentozik Balatonon.
Egyszeruen ilyen alkat.
Es barmit megehet.
Olaszba fogadtak ra a vendeglobe, hogy nem tudja megenni a tripla tal lasagnet es letolta siman, es meg kert utana deszertet. :D
Kerdeztek is, hogy hova megy bele?!
Aztan mutogatott a mellere mert az meg genetikailag dupla D es nem log.
Hihetetlen alakja van.
Csak pont emiatt a hiehetelen alak miatt nincsen szerencseje a pasikkal, mert mindig valami barom talalja meg, meg beskatujazzak.
Szoval ennek lehet hatulutoje is.
nekem is ilyen van, hiába eszek iszonyat sokat és hiába nem is nagyon sportolok. mondhatjuk h szerencsés alkatot örököltem, de ennek is megvan a hátulutője. A karjaim nagyon gebék és csúnyák ráadásul nem nagyon tudok izmosodni hiába votl h rendszeresen sportoltam. amúgy ez a csaj kicsit hátradől és ettől még feszesebb a hasa.
de az biztos h ha sokat edzel és nem vagy extra kövér akkor elérhetsz hasonlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!