Miért kövér a lábfejem, amikor teljesen sovány vagyok?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki belém kötne: 169 cm/51 kg vagyok, a maximum 56 kg volt, szóval sose voltam kövér. Viszont amikor összehasonlítom a lábfejemet mondjuk a többi lányéval, azt veszem észre, az enyém sokkal vaskoabb, mint az övék, és ez nagyon zavar. Van egy kövér lány, és az enyém is kb olyan, mint az övé. Valami módszert nem ismertek ez ellen? Pl torna, amitől soványabb lesz a lábfejem? 16/L2019. máj. 24. 14:14
11/11 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával 'küzdök' 174 cm magas vagyok hosszú lábaim vannak átlagos testalkat(62-65kg között mozog mindig a súlyom) ráadásul a bokám pl nagyon kilátszik és csontos, addig a lábfejem viszonylag széles(39es cipőméret egyébként) és kis husis lábujjaim vannak. Fogadd el magad ez a legjobb tanácsom. Engem 23 évesen nem igazán érdekel már, inkább a szélesebb lábfejem okoz pár kellemetlen pillanatot vásárlásnál. Ja és valószínűleg más észre sem veszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!