Ha kiveszem a szemöldök-piercingem, meg fog látszani a helye, ha benő? Milyen feltünő lesz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 23:37
1/11 anonim válasza:
megfog latszani..de annyira nem lesz feltuno..csak kozelrol lehet majd a helyet meglatni..de miert akarod kivenni? :(
16/L
2/11 A kérdező kommentje:
még nincs, csak érdeklődök:)
2010. júl. 6. 23:42
3/11 anonim válasza:
jah értem :) s mikor akarod majd csináltatni?miért pont a szemöldöködbe? :)
megint a 16/L :)
4/11 A kérdező kommentje:
augusztusban. csak még nem tudom melikyben:) szerintem jövőre. mert ott tetszik:D tudsz jobbat?:D
2010. júl. 7. 10:30
5/11 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor szerintem a köldök piercing jobb lenne.
6/11 A kérdező kommentje:
de nem lány vagyok:D
2010. júl. 7. 12:43
7/11 anonim válasza:
jovo augusztusban?kibirod addig? :P
jol nez ki ott a pasiknak..de az alulso szaj valamelyik vegeben is jo ..vagy a mellbe(de ott nem latszik mindig) ;) de jo lesz a szemoldokben is :)
16/L,én megéreztem h pasi vagy :)
8/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok köcsög emós, csak nekik van a szájukban:D
amúgy meg kibírom:)
2010. júl. 7. 17:45
9/11 anonim válasza:
ne köcsögözd le az emosokat..en olyan piercinget akarok a szamba,mind2 oldalrol..en nem vagyok emos,de nem is nezem le oket :P :)
en nem birnam ki :D amugy hany eves vagy,ha nem titok!?
megint 16/L :)
10/11 A kérdező kommentje:
18
2010. júl. 9. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!