Hogy legyen laposabb a hasam?
Lenne két kérdésem. Mi az a tüdőnadrág? (Beírtam a keresőbe, de csak azt hozta ki, hogy egy abnormális ember jelentéktelen nyelvbotlása). A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mit jelent ez a kifejezés: "ugy nez ki mintha hajas lennek"
Persze, persze értem, hogy a fogalmazási készséged jóval a megengedett alatt van, valamint azt is, hogy a magyar helyesírás kihalt felétek, de ezek a kifejezések. Ezeket te találod ki? Ezeket ismernem kellene? Ajánlom, hogy készíts egy szótárat magadhoz, mert senki nem fog megérteni.
U.i.:második voltam.
1. Köldök alatti pocak
A felső has lapos, a köldök alatti terület azonban csúnyán kidudorodik. Köldök alatti hasa lehet karcsú és edzett nőknek is.
Miért alakult ki?
Az alhasi pocakot gyakran okozhatja kismedencei, alhasi gyulladás, egyoldalú táplálkozásból adódó hasi puffadás vagy a belek falán lerakódott méreganyagok. Az alhasi dudor has további feltételezhető oka lehet még a gyors éttermi és félkész ételek valamint az édesség fogyasztás vagy az étkezések közötti nassolás. Köldök alatt dudorodó has esetén a probléma nem a mozgáshiány. Egyes, nem megfelelő mozgásformák (felülések) is alhasi kidudorodást eredményezhetnek.
Hogyan szabadulhatsz meg tőle?
Az emésztőrendszer, a belek falára rárakódott évtizedes ételmaradványok eltávolításával, az alhasi gyulladások felszámolásával. A gerincet megterhelő hasizom erősítő felüléseket mellőzd. A rossz technikával végzett felülések kárt okozhatnak. Felülések helyett végezz hetente egyszer vizi-gimnasztikát. Végezz láb-, has, csípő gyakorlatokat fekvő helyzetben vízben. Végezz otthon fekvő helyzetben könnyű lábemeléseket, kismedencei tornát, hormonjógát, Aviva tornát, Arwen tornát. A nassolásról sem kell lemondani. Nagyipari édességek és félkész élelmiszerek helyett fogyassz magvakat (mandula, brazil dió, dió, aszalt áfonya, aszalt barack, kókuszchips, banánchips, zöldségchipsek)
#3 a tüdőnadrag: nagyon magas dereku nadrag (bár ezt a szót sokan használják)
Hajas szerintem hájas akart lenni és azt jelenti, hogy olyan, mintha zsír lenne ott rajta (ebben a szövegkörnyezetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!