Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnám meg magamról,...

Honnan tudhatnám meg magamról, hogy szép vagyok-e?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lány(!) barátom,ismerősöm, idegenek mondták már, hogy milyen szép vagyok. Egyszer adtak kártyát, hogyha akarok menjek el portfólió fotózásra. De fiútól sohasem hallottam, hogy szépnek nevezett volna. Nem nagyon barátkozom fiúkkal, de senki még csak megpróbálni sem akart kezdeményezni nálam bármit is. Nekem meg annyira kevés önbizalmam van. Honnan tudhatom, hogy a barátaim csak azért mondják, hogy szép vagyok, hogy megnyugtassanak, vagy tényleg az vagyok. Én nagyon nem látom magamat vonzzónak...

(Képet nem szeretnék küldeni senkinek)

2019. máj. 11. 12:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Esküszöm jó vagyok nyelvtanból🙄 Bocsi a sok helyesírási hibáért.
2019. máj. 11. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Onnan biztos lehetsz benne, ha ismerősök mondják; látható bizonyíték pedig: cuki kis orrocska, nem töredezett és nem is zsíros haj, nagy szemek, dús száj. Ez nálam a női szépség definíciója, na meg a vékony alkat.
2019. máj. 11. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg bársonyos bőr
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Nehogy rossz néven vedd, de az, hogy valaki szép, és az, hogy valaki vonzó, két különböző dolog. Gondolom még nagyon fiatal vagy. A korodbeli fiúk inkább a vagány, nagyhangú, önbizalomtól kicsattanó, velük hülyéskedő csajok felé kezdeményeznek, a félénk, csendes típusokat nem szokták megközelíteni, még akkor sem, ha szépek.

De az nagyon fontos lenne, hogy ne mások véleménye alapján ítéld meg magad. Mit látsz, amikor belenézel a tükörbe?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!