Milyen férfi hosszú hajstílust ajánlanátok sűrű, sötétbarna, nem göndör hajra?
Figyelt kérdés
Most a legrövidebb helyeken is az orrom alá ér a hajam, így kb az állkapcsom aljáig ér.#haj #férfihajstílus
2019. máj. 8. 14:08
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem akarom lenöveszteni, de azért köszi!!
2019. máj. 8. 15:03
3/8 anonim válasza:
Szívesen.
Szerintem keress rá a Google-ban Billy Wirth képeire, többféle hosszban viselte a sűrű, sötét haját és mindegyik hossz jól állt neki. Ha rövidebbet akarsz, Pl. ez is jó:
Vagy ez:
Nő vagyok, nekem Billy minden frizurával tetszik, akinek szép sűrű sötét haja van, és még esetleg jóképű is, az mindegy, milyen hosszban viseli, mindenhogy jól néz ki.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az elő képen (2. válaszban) lévő egész jó, csak nekem nincs hozzá ennyire férfias arcom.
2019. máj. 8. 15:17
5/8 anonim válasza:
És ha egy kis borostát is hagynál? Ha sötét a hajad, akkor a borostád is sötét, az meg eléggé férfiasítja az arcot szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
Még csak foltokban nő, és az is nagyon kevés és gyenge.
2019. máj. 8. 16:42
7/8 anonim válasza:
Akkor a borostát egyelőre inkább hanyagold.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségedet!
2019. máj. 9. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!