Titeket nem zavarna, ha egyes lány évfolyamtársaitok olyan képeket raknának ki magukről iwiwen, mint pl. tangás fenekes kép meg csak a kezével takarja a mellét stb?
Figyelt kérdés
Ez olyan k.rvás! Miért kell ilyen képeket kirakni magukról? Lehet akkor is szexi valaki, ha ruhában van,nem? Nem félnek hogy meglátja valamelyik tanár és akkor mondjuk rosszabb jegyet kapnak? ( egyetemről beszélek)
Miért kell k.rvát csinálniuk magukból??
22/L
2010. júl. 6. 15:49
1/12 anonim válasza:
mit foglakool velük? ilyenek és kész. Attól még te maradhatsz normális
2/12 anonim válasza:
szerintem az ilyenek megérdemlik, hogy a tanár észrevegye vagy akárki k.rvának nézze őket, mert ezek a képek nem közösségi oldalra valók.
amúgy valaki simán felrakhatja őket napiszarra, akkor aztán meg elég nagy égés lenne.
3/12 anonim válasza:
Nem, mert ez nekik ciki és nem pedig nekem. Saját magukat járatják le, az ő dolguk. Nekem se jobb, se rosszabb nem lesz ettől. Persze azért finoman megpróbálnám lebeszélni őket erről, ha jóban lennénk, de alapvetően nem szólnék bele.
4/12 Cass90 válasza:
Ezzel csak magukat járatják le... Én az ilyet max. közelebbi ismerőseim körében említeném meg, de annyira nem érdekelne. Szóval nem terjeszteném meg ilyenek, ő dolguk. Ha ezért bajba kerülnek az is.
5/12 anonim válasza:
Elkesedredettség miatt teszik ki. Egy igazi jó nőnek felesleges ilyen eszközökhöz folyamodnia...
6/12 anonim válasza:
Mert a kutyát se érdekli,vagy mert feltűnési viszketegsége van:))))))))
8/12 anonim válasza:
Miért zavarna?Ha ennyi eszük van?Idővel ugyis mind a napiszaron végzi...xD
9/12 anonim válasza:
Ezzel magukat kopmromitálják, és megérdemlik, ha valaki (akár tanárok) határozottan negatív véleményt alkotnak róla. Mivel okos lány nem csinál ilyet, megérdemlik a rosszabb jegyet is! Szerintem ne foglalkozz velük, nem érnek annyit!
10/12 anonim válasza:
Eleve, az ilyenek inkább csak jobb jegyeket kapnak, amúgy meg elég idős vagy már ahhoz, hogy ne ilyenekkel foglalkozz. Ne nézegesd az adatlapjukat és meg van oldva. Ha neki így jó... Ők se szólnak be neked, amiért szűzkislény képeket teszel ki vagy valami. Ők olyanok, te nem, fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!