Szerintetek is nagyon visszataszító, ha egy lánynak el vannak deformalodva a labujjai?
Nem.
És ezért szakítani? Hát hallod... azzal hosszabb távon jobb is, hogy nem jöttél össze.
"Volt aki szerintem ezért szakított velem,"
Szerinted. Szerintem meg más oka volt.
Erről nemtehetsz hogy ilyen a lábad.
Ez a genetikàtól függ!
Ha valaki pedig ezért dob, akkor ő nem is szeretett!
Nekem nem tetszene mert én egy nőn minden testrészét szeretem és ha szeretem akkor csókolgatom, tehát ha valami nem tetszik vagy taszító akkor nem szîvesen veszem a számba.
F/42
Kedves kérdező!
A ha bütykös a lábad van egy nagyon egyszerű módszer. Én még gyerek vagyok és alig hittem el mikor a cipőm 2 nap alatt el bütykösítette a lábam. Én nem hiszek az ilyen csodamódszerekben avagy edd ezt meg ezt és nem lesz zsír stb stb.. de nem szólok bele ki mire költi a pénzét, ő dóga.
Na tehát a lényeg amiről írni akartam hogy hogyan is lehet eltűntetni a bütyköt. Legfőbb amit be kell tartani a rendszeresség! Ha ez nem lesz haszontalan az egész. Naponta kell csinálni nagyjából egy 30 - 120 másodpercig ki hogyan érzi. A kiálló bütyök részt befele kell nyomni (1 újjal elég) a beálló ujjat (kisláb vagy nagylábujj mind1) bedig kifele kell feszíteni
Csak ennyit kell tenni. A bütyök egy olyan 2-6 héten belül eltűnik attől függ milyen súlyos meg persze genetika. Nagyon egyszerű és egyszere lehet csinálni mind a két lábon is(nyilván akinek 2 keze van és csöpp esze hogy jól nyomja, feszítse az ujját) jó gyógyulást
U.i műtét!? Viccelsz? Ha annyi pénzed van inkább vegyél egy kondolkodó agyat nem ami most van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!