Szerintetek valaha megnő a mellem?
Senkinek sem egyforma a két melle!
Sőt, az egész tested nem teljesen szimmetrikus!
Ez nem betegségtől. Egyszerűen ilyen vagy.
Így fogadd el magad! Még változhat sokat a melled.
Sajnos ez nem fog javulni. Az sem biztos, hogy terhesség és szoptatás után jobb vagy rosszabb lesz a helyzet.
Ha egy bizonyos mértéknél nagyobb az eltérés, akkor (elvileg) tb alapon lehet plasztikáztatni. De ez annyira irreális határérték, hogy az A és C kosár eltérés nálam nem volt elég.
Magán úton tudod plasztikaztatni, ha nagyon zavar.
Azt leszámítva, hogy utalom a melleim, nem akadályoz semmiben. Egy párom se fordult el tőlem emiatt. Szerető férjem van, minden gyerekem sokáig tudtam szoptatni, szóval normálisan működik. A szoptatás abbahagyása után akartam műtetni. De nekem most sokat változtak, kezd kiegyenlítődni a különbség. Egyforma soha nem lesz, de most ruhában egyáltalán nem látszik. Így a férjem le akar beszélni a plasztikai sebészről.
Ilyent még nem láttam. Megnézhetem képen? Nagyon érdekelne.
Amúgy mivel ez orvosilag indokolható így szerintem jogosult vagy TB által támogatott mell korrekciós műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!