Sok cipőm van a turiból, ki lehet fogni látszólag egyáltalán nem hordottat is.
Amin javíthatatlan kopás van nem venném meg, de ha csak a sarkát kell cserélni, de patika állapotban van simán. Különben nem lenne a kedvenc fazonú cipőm...mert az ilyen most nem divat és nem kapni sehol.
Üzletekben / webshopokban visszaveszik a cipőket. Szóval, ha bemész üzletbe/rendelsz simán kaphatsz olyat, amit előtte viselt valaki.
Nem vennék, holott gyerekkoromban rokonoktól örökölt cipőket hordtam, és akkoriban ez volt számomra a "normális".
Mostanában már nagyon olcsón is lehet cipőket kapni, nekem a kínais 2000Ft-os sportcipőim, 1500Ft-os szandáljaim is átlagban simán bírják 2 évig.
Szóval, nem. A használt ruhával semmi bajom, a szekrényem 90%-a turis, de cipőt nem vennék ott.
Én újat nem vennék, csak olyat, amit már betörtek nekem. Elég finnyás vagyok, hogy hogyan. A talpán nem látszhat semmi.
A királyoknak régen külön kinevezett cipőbetörőjük volt, megbecsült beosztás volt.
Még a szattyánbőrből készült cipőkre is, bár ha lehetne olyan finom bőr cipőt kapni, talán megvenném újonnan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!