Lehet ez ellen valamit tenni, vagy csak a melltartó a megoldás?
Sziasztok!
Egy fiatal lány vagyok, és a következő idézőjeles problámával avagy inkább kérdéssel fordulok hozzátok.
Nincs akkora mellem, hogy rendes szivacsos melltartót kelljen hordanom, a topokkal sokkal kényelmesebbn elvagyok. Viszont pár hete kényelmetlen helyzetbe tudok kerülni, mivel néha a topp miatt kilátszódik a mellbimbóm.
Lehet ez ellen valamit tenni, vagy csak a melltartó a megoldás? (A második kényelmetlen lenne, dr ha muszáj...)
Nem top, de sportmelltartó van szivacsos.
Ugyan olyan mint a top csak ott a szivacs takarja a mellbimbót.
Biztos találsz valami jót :)
Köszönöm. Lehet nézek még egy-kettő után.
Azt kifelejtettem, hogy még hidegebb volt simán felvettem 2 toppot amíg suliban voltam, mert így volt nekem kényelmesebb.
#2 egy bralettem van, a többi ilyen sima, haspólóhoz hasonlítható. Köszönöm!
#3 Mi pepco-ban szoktuk figyelgetni, de ha megyünk H&M közelébe lehet bekukkantok. Neked is Köszönöm!
Sportmelltartó.
Bár ha egy fiatal lánynak kilátszik a mellbimbója az olyan mint a napfogyatkozás, csodás és természetes jelenség de nem szabad egyenesen bele bámulni.
Én imádnám ha kilátszana miközben a látómezőmben vagy. :D Te meg ne szégyelld csak mosolyogj és igazítsd meg a ruhád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!