Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ismertek olyan nőt, akinek...

Ismertek olyan nőt, akinek póthaja, műszempillája és műkörme is van? Ha igen, csinos nőnek számít?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Annyira nem ezen múlik. Póthajat pl nehéz szepre megcsináltatni, de volt olyan ismerősöm akinek meg nem mondtam volna, hogy mű a haja nagy része. Nekem volt fél évig 1d szempillám, senki nem vette észre mert full természetes volt. Műkörmöt meg minden 2.nő hord.
2019. ápr. 29. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az egyik nagyon csinos. Bár neki a családja elég gazdag, van pénze megfizetni a legjobbat, rajta minden nagyon igényes.

A többi ilyen akit ismerek elég közönségesen néz ki. Nincs arra pénzük, hogy rendesen karban tartsák ezeket a hóbortjaikat, ezért egy idő után átesnek a ló túloldalára és inkább már igénytelenül néznek ki.

2019. ápr. 29. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Én kettő ilyet ismerek, pont a két véglet :D

Egyiküknek a rettenetes csimbókos műanyaghaj, seprű-szempillák és anyukája által imprózott borzalmas körmök, könnyfakasztó az összkép.

A másiknak profin illesztett igazi póthaj, természetes hatású, csak kicsit hosszabb szlú pillák, és diszkrét épített körmök (bónusz: a melle is plasztikázott, de nem nagy, csak egy formás B-C környéke), ő kifejezetten csinos nő.

2019. ápr. 30. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy párat, az összes ribi
2019. ápr. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!