Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellbimbó piercingről tapaszta...

Mellbimbó piercingről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Bunkó, sértő válaszokat illetve az undorító, visszataszító, stb magánvéleményeket köszönöm de nem kérek!

Aazok véleménye érdekel, akik csináltattak maguknak mellbimbó piercinget. Hozott valamilyen változást az életetekben? Van amikor kényelmetlen/zavaró? Vannak számotokra is érezhető, jó oldalai? Páromnak nagyon bejönnek, és én is elgondolkoztam rajta, kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. C-D határon mozog a melltartóm mérete, van valaki aki hasonló méretekkel rendelkezik, és van piercingje? A neten mindenhol kis mellű lányoknál látni csak piercinget.

2019. ápr. 29. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom

Előnye biztos nem lesz, ha csak nem a párodnak.

Biztos fájdalmas lesz, mivel a mellbimbó egy érzékeny terület, és biztos többet fog beakadni mint előtte.

2019. ápr. 29. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem férfiként van
2019. ápr. 29. 14:52
 3/9 anonim válasza:
63%

2016 júliusban rakattam mindkettőbe, nagyon fájt. Aztán egyből beugrottama tengerbe, úgy már elviselhetőbb volt. 😄

Sajnos meg kellett válnom tőlük, mert baba projekten dolgoztunk és extra érzékenyek, meg jobb ha minél hamarabb begyógyul a szoptatás miatt... :)

Nézd én nem beszéllek le róla, mert szexi, látványos de semmi több, és mozog akad bele mindenbe. Ha 20 éves vagy és nagyon távol áll tőled a családtervezgetés, akkor ok, de amúgy ha 1-2 éven belül, akkor lehet hogy nem kéne...

Ja és fontos tudni, hogy az egyik legnagyobb gyulladást okozhatja a melltestrésznél egy rosszul átszúrt és berakott piercing.

2019. ápr. 29. 21:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves 3as, köszönöm a választ :D

3-4 éven belül nem hiszem hogy lesz baba, szóval ez nem probléma. Az, hogy beleakad mindenbe, már hamarabb, ettől én is tartok. :/

2019. ápr. 30. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Szexi és látványos... Az a szép női mell nem a pírszing! :D
2019. máj. 6. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, fájt mint a rosseb, mikor szúrták. Nekem sose akadt bele semmibe, mondjuk én ilyen kis minimalista ékszert hordok benne és B-s a mellem, szóval így könnyű. Nagyon szépen, fájdalommentesen gyógyul, ha helyesen szúrják és vigyázol rá. Párom imádja, de vigyázni kell vele hancúr közben (ezért jó ha csak az egyik van kiszúrva, mert akkor a másikat még mindig lehet dögönyözni). Nagyon feldobta az önbizalmamat, segített megbarátkoznom a kicsi melleimmel. Az egyetlen alkalom, amikor nagyon zavart, az a nyaki ultrahang vizsgálaton volt, mert az orvos telibe rákönyökölt. :D Egyébként észre sem veszem. Ha rászánod magad, egy tipp: kis bögrébe tengeri sóoldatot tenni és abban áztatni a gyógyulás alatt nagyon jót tesz neki. Meg a jó öreg octenisept! :)
2019. máj. 15. 21:41
 7/9 anonim válasza:
Én tegnap csináltattam. Igaz fiú vagyok, és még nagyon érzékeny, nem igazán lehet hozzá érni, de észre sem veszem. Olyannyira nem érzem, hogy néha el is felejtem, hogy van, és véletlen hozzá érek, akkor azért fáj még ( nincs egy napos), de eddig imádom.
2019. nov. 12. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is van mindkettő mellemben.
2019. nov. 16. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan akkora a mellem mint neked

Korulbelul 1 honapja csinaltattam. Nagyon fajtxd de atveszeltem.

Szuras utan nem is ereztem, utana se volt erzekeny.

Csak tegnap nyitottam ki az ajtot es elvitte a mellbimbo, azthittem meghalokxd

Nemigazan voltam megelegedve a melleimmel, de a pc valahogy segitett es mar teljes mertekben szeretem oket haha

2019. nov. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!