Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire van jó alakja? KÈP

Mennyire van jó alakja? KÈP

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 27. 10:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
75%
Átlagos, de ez a testtartás borzalmas és nagyon rontja az összképet.
2019. ápr. 27. 10:52
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
átlagos
2019. ápr. 27. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Mivel az átlagos nálunk az elhízott így azt mondanám "jó alakja" van. Nem az az "bombázó", de jó.
2019. ápr. 27. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Valóban elég hülye pózban fotózták le de szerintem tök jó alakja van. Vékony a dereka, lapos a hasa, arányos a teste. Szerintem az átlagos nem itt kezdődik, annak inkább olyat neveznék akin nincs felesleg de nem is különösebben formás. Neki tök jó homokóra alakja van és látszik hogy nem zsíros a combja sem.

Biztos le leszek pontozva de itt érdekes módon soha senkinek nincs jó alakja, egy vékonyabb lány gebe, egy átlagos lánynak fogyni és izmosodni kell, de mikor egy kifejezetten szép alakú lányt linkelnek be az csak "átlagos"... :D

2019. ápr. 27. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagyon jó. Én imádom az ilyen testalkatot, a hasa nagyon szép, akkor is tetszene ha egy kicsit több felesleg lenne rajta. :)
2019. ápr. 27. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem szép alakja van.
2019. ápr. 27. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Szép alakja van! :)

A testartàsa kicsit fura,de egy normális pózban biztos hogy meg szebb!

2019. ápr. 27. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Nem biztos, hogy lapos a hasa. A hasának az alsó részét nem látod. Oldalról lenne jó megnézni a hasát, hogy van-e ott egy kis alhasi dudor, vagy sem.

A vékony kategóriában teljesen átlagos. Semmi extra nincs benne.

2019. ápr. 27. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
25%

Azért átlagos, mert nagyon sok ilyen vékony fiatal lányt látni. Ez az a típus, aki soha életében nem mozdult meg, nincs rajta egy deka izom sem....csak vékony. Nem formás. Szerintem. Semmi melle, valszínűleg feneke sem sok van.

Azt senki nem mondta, hogy csúnya lenne, de semmi extra nincs benne.

2019. ápr. 27. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:
13%

Nekik legalább van formájuk:

[link]

[link]

[link]

2019. ápr. 27. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!