Mi a véleményetek erről a szandálról? (link)
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, kinek hogy tetszik? 15.000 ft-ér kicsit drágállom meg persze ez külföldi! nem tudjátok hol lehet ilyet venni olcsóbban? vagy hasonlót? segitsetekk:D!
2010. júl. 5. 21:15
11/17 anonim válasza:
nagyon szép:)
én is szerettem volna ilyen szexi telitalpú szandált,mert sokkal kényelmesebb lehet mint pl a tűsarkú stb,de nekem elég vékony a vádlim és hülyén állna:S:.(
12/17 anonim válasza:
Félig tetszik,'hold taposók' nem jönnek be :D
13/17 anonim válasza:
Nagyon tetszik, ha alacsony lennék, még kellene is az a +15 centi :D de így nem :D
15/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik...ja és sok érte a 15..
16/17 anonim válasza:
Szerintem ez a szandál tipikus "Made in China" beütésű. Az a fényes anyag, meg a műanyag gyöngyök...brrrr:S
Ennyi pénzért leárazáson már kapsz egy szép, minőségi bőrcipőt.
17/17 anonim válasza:
(előző vagyok)
amúgy nézz körül E-bayen, 10 fonttól láttam már ilyesmiket (kb 3500 Ft-tól), még postaköltséggel együtt is sokkal olcsóbban kijön! Nem nagy kunszt oda regisztrálni, én is fenn vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!