Ti szerettek vásárolgatni? (ruhát, cipőt)
Sokan mondják, hogy jó dolog a boltokat járni, kikapcsol.
Hát, engem inkább felidegesít. Ùgyse találok olyat, ami tetszik, ha meg igen, akkor vagy nem jó a méret, vagy horribilis az ára.
Maximum célirányosan megyek ruha/cipőboltba, amikor már online kiválasztottam, amit szeretnék, csak próbálni kell (ilyen maximum farmerrel van meg télicsizmával, minden mást csak megrendelek)
Drogériába egy fokkal szívesebben megyek, de csak olyan napokon, amikor tudom, hogy nincsenek sokan (hétköznap délelőtt). Ott még el is tudok nézelődni, bár az esetek 90%-ában mindent, ami nem háztartás, vagy "fogkrém, vattakorong, betét, tusfürdő" inkább szintén megrendelem.
Ellenben a könyvesboltba, antikváriumba felőlem akár be is zárhatnának.
Élelmiszerboltba is szívesen megyek, a bevásárlás tényleg valahogy kikapcsol, szeretem. Ma is bejártam az egész környéket, mert tudtam, hogy már lehet kapni nektartint, csak nem emlékeztem, hol pontosan (rátaláltam végül).
Ti szerettek vásárolni, shoppingolni?
Igen/nem? Miért?
Nem szeretek vásárolni,mert zavar amikor a nyakamba lihegnek és nem tudok körülnézni,ha a bolt összes dolgozója csak arra kíváncsi:hagyok náluk pénzt? Hogy hagyhatnék ha nem látom a kínálatot?
Tudom,lehet illedelmesen válaszolni mit keresek,de amikor körülnézek a látottakból jön az ötlet,a karácsony,születésnap,névnap.
Csak akkor vagyok hajlandó ruha/cipőboltba betenni a lábam, ha valamire már nagyon s.o.s. szükségem van, amúgy húzom, amíg csak lehet.
Olyankor is akkor már összeírok több dolgot, ami kell... amit csak lehet, megrendelek online, vagy csak kinézem neten, és célirányosan azt keresem.
Számomra az ilyen helyek rosszabbak, mint a pokol. :D
Miért? Unalmas, tömeg van, megtaposnak, a termékek 99%-a hányingerkeltő számomra, és maga a pláza olyan szinten borzalmas hely szerintem, hogy csak a könyvesboltban (esetleg a moziban) lehet 5 percnél tovább bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!