A lepke/pillangó tetoválásnak mi a jelentése?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 14:07
1/11 anonim válasza:
A pillangó elvileg a hallhatatlanságot és fejlődést szimbolizálja, de kétlem, hogy sokan ezért tetováltatnák magukra.
2/11 anonim válasza:
A pillangó a szabadságot jelképezi. Jelentősége van annak, hogy hol helyezkedik el. A lapockán a pillangó tetoválás az álmodozót szimbolizálja. A mellkasra varrt tattoo minta a feltétlen szeretetet jelenti, minden élõlény iránt. A derék tetoválásként a pillangó tetoválás a stabilitást, az önnfenntartást, a fizikai egészséget, a bizalmat, és a jó létet szimbolizálja.
3/11 A kérdező kommentje:
én azért szeretnék és még idén meg is lesz pillangó tetoválásom mert most érzem úgy hogy a szabadságomat, azt hogy igenis nőies is tudok lenni megmutassam. Saját elhatározás volt ez a tetoválás, nem rábeszéltek egyik reggel úgy ébredtem fel hogy nekem pillangó tetoválásom lesz. csak érdekelt a jelentése
2010. júl. 5. 14:48
4/11 anonim válasza:
a ku*váknak is olyan szokott lenni a "kitárulkozást" jelképezi
6/11 anonim válasza:
derékon r!bancrendszám :D
De meglehet nem olyanra is csinálni persze, de az nem lenne cukimuki nőcis. -.-" XD
7/11 anonim válasza:
Bocsánat, hogy kérdezek, de ha én például bokára szeretnék csináltatni ? Szerintem/ nekem a szabadságot jelképezi. Persze mindenkinek mást. A tetoválás mindenkinek mást jelent, épp ezért olyan jó! Az a lényeg, hogy neked mit jelent, hiszen ( az értelmesek ) ezért varratod magadra, mert számodra ez jelent valamit. Az, hogy ki mit mond rá, másodlagos.
8/11 anonim válasza:
én azt hallottam hogy a megváltozást jelenti.Ha valaki új életet kezd,de ettől függetlenül lehet több jelentése is.Én egy filmben láttam.
9/11 anonim válasza:
Nekem 2 pillangó tetkóm is van.Az egyik a kézfejemen,takarás céljából,az első a jobb lapockámon.Van "rendszámom" is,most tervezem pillangóvá alakítását és igen számomra a szabadságot,megújulást és halhatatlaságot jelképezi! Értelmet ad az életnek!
10/11 anonim válasza:
Szerintem a prostitúciót szimbolizálja mert végig repkednek a férfiakon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!