Stressz ellen milyen gyógyszer hatásos?
A héten lesz a szóbeli része a nyelvvizsgámnak, de mindennap rosszul vagyok, nem tudok enni, szédülök. Írásbelin két nappal ezelőtt annyira izgultam, hogy ki kellett mennem dolgozat előtt hányni, mert már annyira rosszul voltam.
Épp láttam a Tv-ben egy gyógyszert stressz ellen. Szerintetek ilyen esetben segíthet a gyógyszer? Ha igen, szerintetek melyik a legjobb stresszoldó?
Hiaba mult el 18 a xanaxot nem irjak fel mezei stresszre☺️
Frontint is max panikbetegsegre ill hasonlo komolysagu dolgokra
Stresszre: magneb6 stressz
Valeriana relax
Sedatif pc
Segíthet a gyógyszer, de ezt leginkább fejben kell elintézned.
Xanax, Frontin eszedbe se jusson, egyrészt fel se írják, de ha családban pl valakinek van, nehogy beszedd.
Sedatif pc homeopátiás kaki, de a placebo hatás lehet elég neked
Amúgy vmi gyógynövényes dolog lenne neked szerintem jó, Valeriana Relax, meg az ilyesmik :) esetleg magnézium, simán lehet hiányod van :)
Esprico gyerekeknek van, de ha van vmi hasonló felnőtteknek is, akkor az is jót tehet én szerintem :)
Azt hiperaktív gyerekeknek is szokták ajánlani
Nem gyógyszer,csak étrend kiegészítő
Remélem tudtam egy kicsit segíteni
Nem ajánlom, hogy szedj bármit is, mert akkor kesőbb is ezt a könnyebbik utat fogod választani, ahelyett, hogy leküzdenéd ezt az érzést.
Nem szabad ennyire túl izgulni bármit is.
Hallgass relaxációs zenét.
Ha nem sikerül a vizsga, majd újra nekivágsz.
És nyáron, ajánlom, hogy nézz utána, hogyan lehet megtanulni a stresszkezelést. Menj el könyvtárba is, ott is találsz könyveket erről.
Ha nem oldod ezt meg, akkor a későbbiekben is ez meg fog ismétlődni. Ezt szeretnéd?
Ismerős probléma. Nekem semmi nem segített, valeriana-tól csak még rosszabbul aludtam, mint nélküle.
Xanax és hasonlók eszedbe se jussanak...
stresszes időszakban én csak egy kis magnéziumot szoktam bevenni, de ilyen erős tünetekre lehet kevés
előttem már írtak gyógynövényes tablettát, az jó ötlet lehet, de komolyabbat én nem vennék be
emellett pedig próbálj meg lazítani, egy hosszú fürdő, séta, vmi sport vagy meditáció sokat segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!