Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Itthoni üzletben ilyen dezodor...

Itthoni üzletben ilyen dezodort találok? :D Fontos!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Martin Garrix-féle Axe érdekelne. Ajándékba adnám zenész barátomnak, kerestem neten de egyszerűen nem találtam pedig láttam már hirdetést. Valaki tud segíteni?

2019. ápr. 10. 17:33
 1/4 Szecessziós Vájling ***** válasza:
11%
Keresd meg az Unilevert, hátha tudnak segíteni. De valószínűleg ugyanolyan gejj gumimaci szaga van, mint az összes többi tini-dezodoruknak, nem biztos, hogy a legillatosabb ajándék lesz.
2019. ápr. 10. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem az Axe nem feltétlenül "tini-dezodorokat" ad ki a kezéből.

Meg nem is tudom, Garrix már nem számít azért tininek :D csak nem valami minősíthetetlen dolgot dob piacra. De köszi a segítséget!

2019. ápr. 10. 17:51
 3/4 +x válasza:
Hello! Esetleg jutottál valamire? Engem is erdekel nagyon ez az Axe de sehol sem találom
2019. máj. 7. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én is eddig kerestem, de láttam, hogy újra hírdetik a TV-ben, ezért elmentem a közeli Tesco-ba és találtam. Most nézzétek meg amíg el nem fogy :D
2019. máj. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!