Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitcsinaljak ha kicsi a...

Mitcsinaljak ha kicsi a mellem, es engem ez borzasztoan zavar? 16/l

Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Hülyék, ne tanácsoljatok már 16 éves kislánynak plasztikát. Elbassza az egész életét.

Kérdező, ne plasztikáztass, mert még fejlődésben vagy és a hegek egyre rondábbak lesznek a bőrödön az idő múlásával. Ne foglalkozz a melleddel, ez genetikai dolog. Aki szeret, az így fog szeretni téged, hidd el. Még fejlődésben vagy, esetleg viselj olyan ruhadarabot, ami alulról kicsit megemeli, az bejövős.

2019. ápr. 10. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Mekkora az a kicsi?
2019. ápr. 10. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
nem most tanácsoltuk, majd két év múlvára. és igen, műttesse meg, ha van rá pénze, és őt zavarja. nem olyan ördögtől való dolog az.
2019. ápr. 11. 18:35
 14/14 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
38%

Hát szerintem, ha 20 éves korodig esetleg nem nő, és nem fog tetszeni, akkor műtesd meg, ha szeretnéd.

Amúgy meg átérzem ezt (bár bőven van mit fogni mellemen, de kicsi). Hiába mondják mások azt, hogy fogadjam el magam, pasiknak kis mell is bejön (tapasztaltam is), de nekem akkor sem tetszik.

2019. ápr. 11. 19:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!