Hogy lehetnék kb olyan mint egy Blackpinkbol Lisa vagy Jennie?
Én vékony vagyok szóval ezzel nincs gond de mivel tudom elérni azt hogy a mozgásom ne legyen olyan robotos hanem finom és csajos?
A derekam hogy legyen karcsóbb?
Laposabb hasam mármint nem vagyok véletlen sem duci csak van egy kis tojashasam a koldokom alatt az nem tetszik.
Szeretnék frufrut..
Mit gondoltok a csajoknak az a sűrű frufru vagy a lenge hianyosabb frufru áll jól?
Lisának van frufruja neki sűrű de nekem kisebb koromban volt és nem állt a legjobban lehetséges hogy úgy változott az arcformám hogy jól állna a sűrű?
Na most alapbol ha nem vagy olyan szarmazasu mint ok akkor sehogy.
A frufru nem mindenkinek all jol, arcformatol fugg, orrtol es hajhossztol is stb.
Naluk, ahogy ok kineznek az genetika. (Es utaljak a legtobben, volt errol egy dokomentum film hogy az o orszagukban a legtobb a plasztikai beavatkozas)
A mozgást gyakorolni kell, nem csak alkat kérdése. A K-POP sztárok mindig gyakorolják a mozgást a tükör előtt, mert nagyon fontos ebben az iparban.
Ha vékony van, a derekad az alkati kérdés, de valamennyi mozgással lehet minimálisan változtatni rajta.
Szerintem a fru-fru kérdésnél mindegyik verzió jó. Azt,hogy jól állna-e leginkább egy fodrász tudná megmondani szerintem reálisan.
A mozgásodon gyakorlás.
De úgysem fogsz soha rájuk hasonlítani, mert nem vagy ők.
Amint már az első is említte, az ázsiai emberek pedig pont azon munkálkodnak, hogy minél “európaiasabb” kinézetük és stílusuk legyen.
Ha mindenképp szeretnél frufrut, egy lengébb, kevésbé sűrűbb sokkal jobb választás lesz, mert ha esetleg nem tetszik, egyszerűen csak oldalra fésülöd. Nem mellesleg szerintem ez sokkal nőiesebb, és röbb embernek áll jól.
A mozgáson nagyon sokat lehet javítani. A lényeg, hogy ne légy merev, ne feszélyezd magad, hanem legyél természetes és felszabadult.
Húzd ki magad, állj egyenesen, - de soha ne feszíts, mert a görcsössége egyáltalán nem kecses vagy szexi.
Tegyél könyveket a fejedre, mint a “hercegnős” filmekben, és egyensúlyozz azokkal, hogy jó legyen a tartásod.
Ha időd engedi, táncolni is eljárhatsz valahová. Hiphop, jazzbalett, latin... teljesen mindegy, melyiket választod.
Légy önmagad,szeresd önmagad!
Ne akarj olyan lenni mint ők!
Te így vagy jó!
Legyen önbizalmad!
A mozgáshoz tényleg csak gyakorlás kell.
A testalkathoz...na igen...lehet genetika is,náluk ez kőkemény diétával jött létre.Tudom előtte is vékonyak voltak,de minden Kpop idol nak leginkább nőknél,nagyok szigorú a diéta,azt akarjak a lehető legszebben nézz ki.Te ne akard ezt.
A frufu pedig,ahogy neked jó,nem tudom hogy nézel ki így nem tudom megmondani melyik áll neked jobban.
Tudom egy kicsit elkéstem ezzel.De remélem még nem vagy offline és tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!