Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci vagy nem? Hogyis van ez?

Duci vagy nem? Hogyis van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!160cm magas vagyo és 58kg.Van egy kis hasam,tehàt nem teljesen lapos.Combob is hàt inkàbb a vastagabb kategóriàhoz tartozik.

1) Ez duci?

A barátom azt mondja neki ez tetszik,hogy van amit fogni rajtam.Félek hogy azèrt mondja hogy ne sértsen meg...Ezzel valahogy nem vagyok megbékülve

2)Azt szetetném tudni,hogy tényleg van ilyen fiú vagy az internet ,meg maga a barátom is azèrt teszi hogy a molettebb nőket (mint pl engem)ne sèrtsenek meg?

Mindenki ìrja le nyugodtan a véleményét ehez.Előre is köszönöm!

2019. ápr. 3. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Véleményem az, hogy nem jó kategória.Amúgy meg kutyát nem érdekli.
2019. ápr. 3. 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg. Elég sok. Kezd uncsi lenni a sok pálcika. F,23
2019. ápr. 3. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Általában egy nönek a 100 cm fölötti magasság minusz 10 kg a normál súly. De ez azért nem szentírás, mivel több minden befolyásolja, pl. az, hogy mennyire sportos, izmos valaki, vagy mennyire löttyedt, zsíros, de irányértéknek jó.

160 cm-es magassághoz az 58 kg akkor nem sok, ha sportos vagy, egyébként az 50 kg körüli lenne megfelelö.

2019. ápr. 3. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Ahogy írod, van kis hasad és a combod is inkább vastagabb, akkor duci vagy.
2019. ápr. 3. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Én 159 centi vagyok és mikor 55 kg voltam, hát elég nagy volt a fenekem és szinte semmi derekam nem volt, mert volt azért hasam.

Most 49 kg vagyok, enyhén izmos és jóval vékonyabb vagyok. :)

Kb 5-6 kg felesleg van rajtad.

Megfelelő étkezéssel és rendszeres mozgással le tudod magadról faragni. :)

2019. ápr. 3. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
[link] kb ez az én testalkatom
2019. ápr. 3. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon tényleg kissé ducik meg nagyon jó akakú lányok is vannak. Akkor most melyik vagy? :-)
2019. ápr. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!