ThomasTomba kérdése:
Milyen bolt a Zara?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ruházati bolt, de női meg férfi is?És milyen ruhák vannak benne?Márkásak eggyáltalán?2019. ápr. 2. 20:10
1/4 anonim válasza:
Igen, van férfi részleg is.
Fast fashion kategóriában a nagyobb nevek közé tartozik, szóval mondhatjuk, hogy márkás. Amugy meg drága.
Milyen ruhák vannak?
Ilyenek:
2/4 anonim válasza:
Fast fashion, abból is a drágább kategória. Ki lehet fogni jó cuccokat ott, de nekem a legtöbb ottani ruha már kicsit túlzás, elég csicsás.
3/4 anonim válasza:
Fast Fashion "márka". Vannak jó cuccai, de aránytalanul drága a minőségéhez képest.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem tudja mi az a fast fashion, ha a Zarát se ismeri.
A gyorskaja angol gúnyneve a fast food, a tömeggyártott ruha gúnyneve meg a fast fashion. Ez nem azt jelenti hogy rossz, csak azt hogy ez nem a prémium kategória, az amit bárki bármikor megtud venni.
Maga a Zara elég felkapott, vannak kifinomult elegáns termékeik meg elég extrémek is, általánosságban jó minőségűek a ruhák, de azért már kezd lecsúszni a minőség de azért nagyon nem kínai piacos ruha kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!