Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol a határ, ki az, aki még...

Hol a határ, ki az, aki még felvehet bikinit a strandon?

Figyelt kérdés

Testalkatilag értve.

Egy hasonló alakú lánynak már jobb, ha csak sportos egyrészest visel?

Hasonló az alakom:

[link]

[link]

(a mellem nekem is akkora, mint neki az első képen)

Van ilyen fürdőruhám:

[link]

illetve bikinim is.

Az egybe fürdőruha praktikus, mert leszorítja a mellem, de kényelmetlen amiatt, hogy vizes az egész, és az öltözködést is megnehezíti.

Ülve nem lapos a hasam és vastag a combom, de ezeket a hibákat sajnos az egyrészes sem küszöböli ki.

2019. ápr. 2. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Leszarom mások mit gondolnak rólam, azt veszek fel ami kényelmes. De csini lehetsz.
2019. ápr. 2. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Férfi szemmel az első lány nagyon csinos. Jól áll neki ez a bikini, és jól állna akkor is, ha nem lenne a szoknyát imitáló kis fodor az alsórészén. Szerintem jól állna neked is.

Az úszódressz úszásra való. Jól teszed, ha csinálod, mert jó zsírégető + a keringést is fejleszti. De strandra nem praktikus, ahogy írtad, meg napozni sem lehet benne, mert félig fehér maradsz.

Szerintem a strandra vegyél nyugodtan bikinit!

2019. ápr. 2. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, nem tudom hogy ez furcsaság e de én nem szoktam azt nézni hogy ki kit hord főleg a strandon nem.
2019. ápr. 2. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bárki felvehet.
2019. ápr. 2. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem ilyen alakom lenne mint a képeken amiket linkeltél, én minden nap bikiniben lennék.
2019. ápr. 2. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég súlyos testképzavarod van. Ülve az emberek 95%-ának hurkás lesz a hasa és szétterül a combja. Nem vagy duci, de ha az is lennél, akkor is azt vehetsz fel, amit akarsz. Miért érdekelne az átlagjóskák véleménye?
2019. jún. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!