12/33 anonim válasza:
A 'tetszel' és 'szimpatikus' nem szinonímák.
Egy külsőre 'ronda' ember is lehet szimpatikus, egy magától eltelt, magamutogató pedig eleve kizárt, hogy az lehessen.
.
Az a lényeg, hogy magadnak tetszel, különben nem tetted volna fel kérdésed.
Mivel magadnak tetszel - és elvárod, hogy más is így tegyen, nekem nem szimpatikus.
14/33 anonim válasza:
Ha búza lennék lepippantanálak..
15/33 anonim válasza:
Igen, nagyon pozitív kisugárzásod van a kép alapján. Ha fiatalabb lennék, akkor azt is mondanám, hogy tetszel, mert helyes vagy, de nem olyan mai tipikus hülyegyerek forma.
16/33 anonim válasza:
Igen.
Meghagyhatnád hosszabbra a hajad, jól állna.
(Tudom, nem ez volt a kérdés)
17/33 anonim válasza:
Nagyon szexi vagy, amúgy is bírom a szőkéket!
22/nő
18/33 anonim válasza:
Igen, aranyos rendes fiúnak tűnsz.
20/33 anonim válasza:
Nekem kicsit "bájgúnár" vagy meg át üt a képen, ez a tolakodó megfelelési kényszered. Komolyan, nem mindegy, hogy idegen emberek itt mit írnak? Felelj meg magadnak, a többit meg hagyd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!