Szerintetek is káprázatosan gyönyörű ez a nő?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy az orra plasztika, de valami elképesztően szép szerintem.
Mit gondoltok? Főként pasik véleménye érdekel
2019. márc. 27. 18:21
11/19 anonim válasza:
Ez az a kategória, amikor el kell ismerni, hogy szép és vonzó, csak nekem úgy ahogy van, nem ez a típusom...
(Amúgy az a szemöldök kissé markánsabb a kelleténél.)
F
12/19 anonim válasza:
Nekem kb semmi nem tetszik rajta, eleve más típus jön be, de ő még kimondottan ellenszenves is.
13/19 anonim válasza:
Ez a csaj nagyon messze van a káprázatosan gyönyörűtő,sőt még a széptől is! Mű és közönséges, nagyon nem vonz!
16/19 anonim válasza:
Mű sajnos..nagyon szép nekem tetszik de valahogy nem valóságszerű..
17/19 anonim válasza:
Szerintem szép, de azért káprázatosnak nem nevezném
18/19 anonim válasza:
műanyag bőr, kockafej, csúnya és erőltetett
19/19 anonim válasza:
Nekem tetszik de nem bájos az a baj vele..amúgy az összes pénzes féri melett ilyen nő van vagy ha nincs akkor csak szeretőnek..szóval azért tetszik a férfiaknak minden bizonyal..én csak szeretnék ilyen lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!