Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fura, ha női szemmel az ilyen...

Fura, ha női szemmel az ilyen alakot látom a legszebbnek?

Figyelt kérdés

Mindig kicsit irigykedve nézem azokat a lányokat, fiatal nőket, akik nagyon alacsonyak (150-160cm), nagyon vékonyak (38-45kg), és egészében kislányos alakjuk van, mint pl:

[link]

[link]

(ez a lány nyilván magasabb, csak az alakra gondolok)

Én pont az ellentéte vagyok, magas és teltebb alkat, tipikus homokóra.

Ezek a lányok olyan kis törékenyek, kecsesek, finomak, amilyen én sose voltam/leszek.

2019. márc. 26. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a 11 éves lányom jut eszembe róla. Pont ilyen vékony. Gyönyörű arcú kislány, de egyáltalán nem tetszik hogy ilyen az alakja (nem szoktam mondani neki).

Remélem kamaszkor alatt fog gombolyodni.

Van 3 gyerekes anyuka barátnőm, pont ilyen sovány alakkal, csak picit nagyobb mellekkel.

Amúgy amiért még nem tetszik ez az alkat az az, hogy legtöbbször az ilyen sovanyaknak kinn vannak az erek a kezukon és labfejukon és az szerintem gusztustalan.

2019. márc. 27. 04:57
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

A zsidókon több felesleg volt mint a linkelt példányon!

Egy egyszerű nátha elviszi...

F/42

2019. márc. 27. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:
44%
Borsódzik a hátam ezektől az alultáplált csajoktól. Mint egy hadifogoly, jesszus. Nagy részük nem is menstruál, mert meddővé koplaltatták magukat. Ne akarj ilyen lenni, ez beteges.
2019. márc. 28. 15:34
 14/15 Metionin ***** válasza:
63%
Az amúgy senkinek nem jut eszébe, hogy a linkelt csaj (vagy bármelyik hasonló az utcán) nem azért ekkora mert éhezik, hanem azért mert ilyennek született és nehezen tud felszedni magára kilókat? Aki genetikailag ilyen, az bizony hogy ennyi kilósan is menstruál meg minden, mert az ő szervezetének ez a normális. Én 12 évesen kb. 35 kiló voltam és ugyanúgy menstruáltam mint mindenki más. Hadd ne legyen már mindenki alultáplált meg éhező csak mert nem hízik. Ismeretlenül hogy tud mindenki gebézni, hihetetlen.
2019. márc. 28. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Már megint olyan kérdés, amire csakis szubjektíven lehet válaszolni.

Neked ez a gebe tetszik, nekem kimondottan a kövér nök tetszenek.

2021. okt. 29. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!