Anyajegy eltávolítás utáni heg?
Figyelt kérdés
Kinek milyen heg maradt anyajegy eltávolítás után? Kimetszéses leszedésre gondolok. Varratszedés után van valami jó krém amitől szebben és gyorsabban gyógyul a heg? Kinek mennyi idő után tűnt el teljesen a heg?2019. márc. 26. 16:59
1/7 anonim válasza:
Bioderma cicabio
De idővel mindenféle krém nelkül is sokat halványul.
2/7 anonim válasza:
Ó bàrcsak hegem lenne! Nekem a vágás már nem látszik, viszont kb 3x1,5 centis részen csúnyán ki van dudorodva ott a bőr - bár nem is ez a jó szó rá
Kb 8 éve csinálták
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem karácsony előtt szedtek le egyet deréktájon. De még látszik ilyen rózsaszínes halvány folthely, vagy nem is tudom minek nevezzem. De még jó párat szeretnék leszedetni a hátamról. Ezért is kérdeztem hogy varratszedés után ki milyen krémet/kenőcsöt használt rá a szebb és gyorsabb gyógyulás érdekében.
2019. márc. 26. 18:25
4/7 anonim válasza:
Én nem kentem rá semmit. Viszont varratszedés után 1-2 héttel sikeresen leégettem az egész hátamat a napon. Jó nagy hegek vannak, pedig idén lesz 11 éves a történet. Képen is nagyon látszik.
5/7 anonim válasza:
Nekem "lyuk" van, nem domború. Észrevehető teljesen másszínű ott a bőröm.
Két nagy folt van a hátamon.
Ha valaki rákérdez azt mondom neki letörtek az angyalszárnyaim és ott maradt a helye :D
6/7 anonim válasza:
7/7 Dávid válasza:
Lézeresen szedtem le a mostani szemölcsöt, semmi fájdalom, semmi heg.
15 éve kimetszéssel az államról, még mindig megvan a heg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!