Hónalj gyantázás vagy inkább borotválás?
Férfi vagyok, még sose szőrtelenítettem a hónaljam, ami eléggé szőrös.
A gyanta ritkítja, de fájdalmasabb mint a borotválás, ezért félek tőle. A bőröm is kicsit érzékeny. Ha elmegyek kozmetikushoz akkor pár nappal előtte kicsit borotváljam le hogy ne legyen hosszú vagy mehetek úgyis, nem akad ki a kozmetikus? :)
Köszi a válaszokat!
Ne borotvàld le elötte. Hagyd úgy. A hosszabbat jobban kiszedi a gyanta! :)
Nem akad ki! :) Akkor akad ki ha oda mész hozza 1 mm-s szőrrel, ès szenvedhet vele hogy szedje ki a gyanta
Lányként mondom nem kellemes, de nem elviselhetetlen. Én személy szerint nem vagyok oda a gyantáért, mert fáj, nem mindig szedi ki az összes szőrt(amit utána rohadt fájdalmas csipeszelni, mert azt csinálják), plusz ha elkezd nőni és zavar a hossza akkor is meg kell várnom X időt, még téphető hosszúságú lesz.
Ellenben a borotva gyors és fájdalommentes ám nyáron kb 2-3 naponta kell borotválnom, hogy ne nézzek ki úgy, ahogy nem kéne, az viszont irritálja rendesen a bőröm ami megint csak fáj. Tehát dötsd el te melyik a neked kézenfekvőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!