Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 cm-es férfi karkötőket...

16 cm-es férfi karkötőket miért nem találok sehol?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és elég kicsi a kezem tudom (igaziból 15cm-es csak ugye nem akarom nagyon szorosra ezért 16 cm)

Találtam már ilyen gyöngy karkötőt az oké de szeretnék még ilyen bőrt is és komolyan mondom sehol!

Bármilyen férfi bőrt nézek nem találok sehol. Budapesti vagyok ha ez segít de se itt se neten rendelve nem találtam :/

Ti tudtok valamit? Leginkább bőr karkötő kéne és nem annyira nagyon drágáért max 10 ezer! Lehet 2 vagy 3 soros is de úgy számolva, hogy a kezem 15. Mert láttam 40 centis 2 soros bőr karkötőt na de nekem olyan 32-33 lenne jó :D 3 soros meg 60 centi :D Szóóóval a kezemre nincs egyáltalán :(

2019. márc. 25. 16:17
 1/1 anonim válasza:

Szerintem vegyél egy nagyobbat és varrd vissza vagy vidd el valakihez aki ért hozzá(pl nagymama vagy óraboltosok[a szíj miatt])

Vagy keress egy olyan oldalt ahol te neked egyénileg készítik el

2019. ápr. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!