Mit gondoltok a frufruról?
Kezd divatba jönni, és sokan azt mondják egymásnak, hogy jól áll stb. Ezt komolyan gondolják vagy csak szolidalitás?
Szerintem nagyon kínos...
En evekig szenvedtem rajta hogy frufrut vagjak-e magamnak, es nem bantam meg, szeretem, de meg kellett talalnom a megfelelo format es hosszt, teszem azt a most divatos rovid egyenes frufruval rettenetesen neznek ki.
Szoval nem all jol mindenkinek, es azoknak se minden fazon.
En szinten 5 evente esek ebbe a csapdaba..
14 evesen, majd 19 evesen.. most 1 eve novesztem le :Dd
Jol allt meg minden, de annyit fiatalit, es fel ev alatt meguntam mindig kb. Sot, 3 honap.
Szerintem abban az esetben OK, ha valaki más frizurában nem is akar gondolkodni egy ideig.
Sajnos egy örökkévalóság, amíg visszanő, a köztes állapotnál pedig kínszenvedés csatolgatni, beállítani a rövid tincseket úgy, hogy normálisan nézzen ki.
Volt, amikor én is eljátszottam az ötlettel, de maradtam a kis felcsatolható frufru gondolatánál, amit akkor viselek és veszek ki, amikor akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!