Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt valahol olyan turkáló,...

Van itt valahol olyan turkáló, ahol bútorokat is lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Használt-bútor kereskedésre gondolsz?
2010. júl. 3. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:

xDDD

bocsi, de ez a kérdés megnevettetett :D

2010. júl. 3. 23:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért?Már ne is haragudj,de egyes országokban van ilyen.Csak látod ez a sznob Magyarország...
2010. júl. 4. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem M.o.-n nincs....De pl annak a Holladiában élő lánynak igenis benne volt a videoába hogy a turkálóban vették a bútort:)
2010. júl. 4. 04:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagy rajongója vagyok annak a holland lánynak és bennem is felvetődött,hogy Mo.-on miért nincs ilyen?

De hát nem véletlen,mert hát ahogyan mondtad Mo. eléggé sznob és ha meghallják a turkáló szót,akkor egyből a szakadt,koszos,kibolyhosodott ruhák és a csóró,szegény emberek jutnak eszükbe.

Én személy szerint imádom a turikat,szinte már csak ott vásárlok.

De ha elmész ilyen használt bútorboltba az szerintem olyan,vagyis az olyan"bútorturkáló"XD

Azt hiszem ahol én lakom van egy is egy ilyen,de nem vagyok benne biztos.

Itt elvileg szállodákból kiselejtezett bútorok vannak,de majd megnézem,hogy igaz-e mindez egyáltalán.

Üdv!

2010. júl. 4. 11:57
 6/6 anonim válasza:

Kiderült valami ezzel kapcsolatban?

Engem is érdekelne, mert nekem meg egy lakásnyi eladó bútorom lenne... köztük régebbiek, meg újabbak, van pl. egy teljes szobányi bútor, amit megvettünk és betettük a szobába, aztán azóta sem használtuk, csak le kell porolni.

2010. júl. 19. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!