Melyik alkat jön be a legjobban? :D
2010. júl. 3. 16:20
21/28 anonim válasza:
23/28 anonim válasza:
sztem az elso az a legnormalisabb
24/28 anonim válasza:
nálam a második a befutó, csak egy kicsit nagy a melle.
22f
25/28 anonim válasza:
HŰŰŰ DE ELEGEM VAN MÁR ABBÓL, HOGY MINDEKINEK A MÁSODIK TETSZIK!!!!! ÉN NEM IRIGYKEDEM? BÁR LAPOS VAGYOK, DE SZERETEM A MELLEIMET!!!! HIHETETLEN, HOGY MINDEN FIÚT CSAK A KÜLSŐ ÉRDEKLI!!!!! MOST ŐSZINTÉN!!!! MI A JÓ ABBAN, HOGY A BARÁTNŐDNEK XXXXXXL-es A MÉRETE??????
Pardon, mert kikeltem önmagamból, de nagyon feldühített, hogy a fiúknak az exxxxxtra nagy mell a lényeg. na az már biztos, hogy ez a csaj belül üres....
27/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy ezzel a kérdéssel arra voltam kíváncsi, tényleg számít-e a mellméret. A többségnél persze, hogy igen :D
2010. júl. 5. 10:46
28/28 anonim válasza:
2-est és 5-öst mondanám, de Kim Kardashian opció miért nincsen?:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!