Neki lehetséges, hogy eredetiek a mellei? KÉP
Egyrészt kb hihetetlen, mivel annyira vékony, látszik az összes bordája, máshol egy deka zsír nincs rajta, mégis feszes, kerek, nagy melle van.
Másrészt viszont nem úgy néz ki, mint a tipikus szilikon, ami natúr állapotban, melltartó nélkül is feszes, és természetellenesen kerekedik felül.
Szerintem meg nem. Én láttam már róla régebbi képeket is, és azokon nem volt ekkora a melle.
Szilikon injekciók is vannak ma már, amivel semmilyen heg nem keletkezik. Valamint ma már vannak olyan megoldások, hogy a szilikon köré zsírt is fecskendeznek, amivel természetes hatás érhető el, valamint a szilikon széle sem látszódik.
Ilyen mellbimbók pedig korrekció nélkül nem helyezkednek el így.
Nagyon jol van megcsinalva, de nem. A harmadik kep buktatta le, olyan bikinifelsoben nem all igy a legkerekebb termeszetes mell sem.
Es ja, tul fent van a mellbimboja. De tenyleg nagyon jok a mellei :D
Ennyi idősen pont így állt ki a bordám és ilyen melleim voltak.
Mondjuk szerencsére nem sokat változott a testem és most a szilikon korszakban azt hiszik az van benne. Pedig nem. Edzőteremben az öltözőben simán rákérdeznek, hogy eredeti-e.
Genetika.
Ma már alig van modell, szépségkirálynő, aki nem csináltatná meg a melleit.
Még akkor is, ha csak B-C kosaras mellei vannak, azok is meg vannak csináltatva.
Általában a mellbimbó a legárulkodóbb jel minden esetben.
Én vagyok a hasonló testű, mellű, akit 0-ra pontoztatok.
Áruljátok már el, hogyan árulkodik a mellbimbó ennél a csajnál az esetleges műtétről?
Ez a mell teljesen természetes.
Ez 100% hogy nem eredeti.
Barátnőmnek ugyanilyen melle van és szilikon..
Szval ha egy átlagos nőnek szilikon, akkor egy híres modellnek miért lenne eredeti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!