Tudtok mondani jó fogfehérítőt?
Figyelt kérdés
Szeretnék fehérebb fogakat biztonságosan. Nem szeretnék használni szódabikarbónát, illetve fogászati beavatkozáson sem szeretnék átesni. Van valami házi praktika, vagy valami drogériás termék ami használ. Esetleg brightwhite? (nem dohányzom, nem kávét és teát sem iszok)2019. márc. 13. 13:44
1/7 anonim válasza:
Dentomin fogpor. A szódabikarbóna is jó, ha nem sűrűn használod.
2/7 anonim válasza:
Én a Diamond coco aktív szenes fogfeherítő port használom.
Szerintem tényleg hatásos. Látványosan fehérebbek a fogaim.
3/7 anonim válasza:
Jódozott só finomra darálva majd a nedves fogkefét belenyomsz és azzal mossad párszor.
F/42
4/7 anonim válasza:
Nehogy sóval meg szódabikarbónával karistold a fogzománcod. Igazán én is az aktív szenes fogkrémeket tudnám mondani, más célzottan fogfehérítő terméknek nálam nem volt hatása.
5/7 anonim válasza:
Ha vízes fogkefével nyul a ledarált sóba akkor egyfajta massza keletkezik ami már nem karcol semmit.
6/7 anonim válasza:
Abban a kevés vízben, ami a fogkefén van, nem oldódik fel annyi só, amennyi rátapad, szóval ott lesznek a kristályok. A sóoldat amúgy mégis hogyan fehérítene?
7/7 anonim válasza:
Mivel le van darálva így olyan mint a hamu nem karcol.
Hogy hogyan fehérít azt nem tudom,de nálam működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!